NOG 1 KEER KNALLEN

NOG 1 KEER KNALLEN

Komende zondag kan ons eerste elftal promoveren naar de vierde klasse. Het eerste deel van de finale hebben ze afgelopen zondag al gespeeld, toen wonnen ze met 2-1! Komende zondag moeten de mannen het afmaken! Als ze de winst blijven behouden, pakken ze de vierde klasse. Deze wedstrijd kun je uiteraard in Linne kijken (Noord-Limburg), de mannen verdienen het om volop aangemoedigd te worden! Als je Linne toch net wat te ver vindt rijden, kan je op sportpark d’n Heuvel de wedstrijd volgen. We zetten een groot scherm neer en proberen de wedstrijd te livestreamen. We hebben hier geen professionele apparatuur voor, maar we gaan ons best doen!
 
Komende zondag vindt ook de EK wedstrijd Polen-Nederland plaats. Deze kan je vanaf 15:00 uur kijken vanaf het grote scherm op sportpark d’n Heuvel. Alle supporters en spelers van VITA 1 komen ná de wedstrijd (hopelijk met de winst op zak), zo snel mogelijk terug naar Megen!
 
We hebben die dag dus genoeg te vieren! Dat doen we samen met Rickert DJ van 17.00 tot 20.00 uur! Neem je vader mee want het is die dag ook #Vaderdag! Samen sluiten we dansend en proostend het seizoen af!

NOG 1 KEER KNALLEN