Finales nacompetitie en annulering Legends Dag

Finales nacompetitie en annulering Legends Dag

We informeren jullie graag over een aantal zaken. Lees onderstaand bericht goed door, dan ben je weer helemaal op de hoogte!

Finales nacompetitie
Wij hebben jouw support nodig! Op 9 en 16 juni speelt VITA 1 de finalewedstrijden van de nacompetitie tegen VV Linne. Op weg naar de promotie! Trek je rood/gele kleding aan en moedig de mannen beide finales aan. Heb je je VITA outfit van vorig jaar nog? Neem ‘m mee! Of trek wat anders met VITA kleuren uit de kast.

Sinds dit voetbalseizoen moet er twee keer een finale worden gespeeld; zowel thuis als uit. Op 9 juni spelen ze de eerste finalewedstrijd. Deze vindt plaats op sportpark d’n Elzenbos in Haren, om 14:30 uur. Op 16 juni spelen ze de tweede finalewedstrijd. Deze vindt plaats in Linne, om 12:00 uur. Wil je op 16 juni met de bus mee naar Linne en weer terug? Meld je dan aan via deze link, betalen kan later: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqAwCVbe2tD08RuEumq2O1sp_zP6xYPLuiTDbS1whnIeeIOA/viewform?usp=sf_link

Legends Dag gaat niet door
Zoals jullie hierboven hebben kunnen lezen, speelt VITA 1 hun tweede finalewedstrijd op 16 juni tegen VV Linne. We hebben daarom (na veel twijfel) besloten om de Legends Dag te verzetten aangezien het ons het leukst lijkt als er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Uiteraard horen jullie weer van ons zodra de nieuwe datum bekend is! We hopen dat iedereen dan weer zo enthousiast is.Er wordt nog wel een groot scherm & muziek* geregeld om de eerste wedstrijd van NL (tegen Polen) samen buiten te kunnen kijken, dus kom vanaf een uurtje of 14.00u gezellig naar het sportpark en neem gerust je vrienden en familie mee! De supporters en spelers van VITA 1 komen zo snel mogelijk met z’n allen naar de kantine na de wedstrijd en sluiten zich dan bij ons aan; hopelijk om de overwinning (van VITA én NL) samen te vieren!

*Niet het bandje, die bewaren we voor het toernooi. We zijn druk bezig om een DJ te regelen. Alle hulp hiervoor is welkom (neem daarover contact op met Julia: 0655923153)

Ps. We zijn nog aan het kijken of we een livestream van de wedstrijd van VITA kunnen regelen op het grote scherm! In dat geval zullen we al iets eerder starten. Hiervan houden we jullie op de hoogte (natuurlijk ook gewoon een mooi excuus om al iets eerder een drankje te kunnen pakken met je vrienden).

Finales nacompetitie en annulering Legends Dag