Maikel Maas is ook volgend seizoen hoofdtrainer van VITA

Maikel Maas is ook volgend seizoen hoofdtrainer van VITA

MEGEN/HAREN | Maikel Maas is ook volgend seizoen hoofdtrainer van VITA. De Ossenaar bereikte donderdagavond een akkoord over contractverlenging. “Ik ben zeer tevreden bij deze geweldige club.”

VITA 1 draait uitstekend in de vijfde klasse B en gaat aan kop. Maar niet alleen de sportieve prestaties gaven de doorslag voor Maas om te verlengen. “Alles valt hier op z’n plek. Er zijn vrijwilligers die hun stinkende best doen. Natuurlijk kunnen er bij deze fusieclub dingen beter, maar daar wordt hard aan gewerkt.”

Maas en VITA blijken uitstekend bij elkaar te passen. “Ik krijg de vrijheid, ruimte en tijd van de club. Het doel is en blijft om een eenheid te worden en te blijven. Door onze koppositie leggen veel mensen de lat hoog, dat willen de spelers ook. Maar de club legt ons geen enkele druk op. Toch willen we natuurlijk door gaan met deze mooie reeks.”

Was er dan geen enkel nadeel in de eerste maanden van Maas in Megen/Haren? “Het enige smetje is de langdurige blessure van meerdere keepers. Gelukkig keren er na de winterstop een aantal doelmannen terug. Verder heb ik altijd kunnen werken met een fitte groep. De bank is ook breed en er kloppen jongens op de deur van een basisplaats. Al met al is het heerlijk werken met deze gemotiveerde groep. En ik vergeet ook mijn staf niet, fijne mensen met een hart voor de club.”

https://www.kliknieuwsmaasenniersbode.nl/sport/voetbal/201881/binnen-5-minuten-zijn-maikel-maas-en-vita-het-eens-over-contrac

Maikel Maas is ook volgend seizoen hoofdtrainer van VITA