Wedstrijdverslag JO11-1

woensdag 09 november 2016 21:40
Hits: 1081

Ondanks regen en kou hebben de helden van JO11-1 dinsdag 9 november directe concurrent Avesteijn JO11-2 met overmacht (15-0) aan de kant gezet in de strijd om de eerste plaats in de poule (en dus doorgaan naar de volgende ronde) van de beker.
In hun beste wedstrijd van het seizoen werd de concurrent, die wat betreft uitslagen net zo sterk was als ons team, meteen onder druk gezet. Daardoor werden de gasten meteen overdonderd en keken na 25 minuten al tegen een 10-0 achterstand aan. Na rust probeerden ze met drie man in de aanval iets terug te doen maar onze verdediging met Lizzy en Olaf, gesteund door keeper en rots in de branding Tijn, gaven geen krimp.
De laatste 15 minuten werd nog vijf keer gescoord, onder andere door Ties van Uden van JO9-1 die ons kwam versterken omdat Bart Steegman niet helemaal fit was. Ties bedankt kerel, evenals Jeroen van Rossem die de wedstrijd bekwaam leidde waar ook de ouders van de tegenstanders complimenten voor hadden. Man van de wedstrijd was Mink Houdijk met maar liefst zeven treffers, uitstekend meeverdedigen en het geven van drie assists. Maar deze wedstrijd waren eigenlijk alle spelers man of vrouw (Lizzy) van de wedstrijd: de nul gehouden en gewonnen door inzet, samenspel en plezier en dat is het belangrijkste!
Op naar de volgende ronde, we hebben er zin in.