SBV/Ulysses C2 kampioen

woensdag 18 mei 2016 08:29
Hits: 254

De C2 heeft in een bloedstollende laatste competitie wedstrijd tegen OSS'20 C5 het kampioenschap binnen gehaald.

Er moest gewonnen worden want directe concurrent voor het kampioenschap, Margriet C5, had 3 punten voorsprong maar een slechter doelsaldo.
De eerste helft was echter voor OSS'20. Door de sterke tegenwind en de fysiek sterke verdedigers van OSS'20 konden de aanvallers SBV/Ulysses geen potten breken. Door een ongelukkig eigen doelpunt kwamen onze jongens op achterstand. Vlak voor rust werd het zelfs 2-0 voor OSS'20 en leek het kampioenschap héél ver weg.

Na een peptalk in de rust en geholpen door de wind ging het in de 2e helft een stuk beter. Na 10 minuten werd de 2-1 gemaakt door Jim en was de spanning weer helemaal terug.
Jim scoorde ook nog de 2-2 en toen kon de jacht op het kampioenschap echt beginnen. OSS’20 kreeg nog wel een paar kansjes maar onze verdediging stond goed en keeper Jari pakte alle ballen.
Vlak voor tijd scoorde Mick het belangrijke 3e doelpunt dat nodig was om kampioen te worden. Met nog enkele minuten te gaan bleef het spannend tot het eind.

Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter kon het feest op het veld beginnen en later ook in de kleedkamer en in de kantine van SBV.

Mannen van de C2, Proficiat.